Over mij:

Ik Ben Cees

Geboren en getogen in Duivendrecht. Van kleins af speelde ik al samen met twee beste vriendjes op de opgespoten zandvlakten van de huidige Bijlmermeer en Diemen zuid. Er waren vennetjes met kikkervisjes en rietvelden waar we gangen in maakten zodat er doolhoven ontstonden, waar we de weg blind in konden vinden. We speelden hier eigenlijk meestal in ons blootje. Gewoon omdat we het lekker vonden. Je kunt dus zeggen dat ik vanaf een jaar of zeven gewend ben bloot te lopen. Ook bij mijn vriendjes thuis waren we vaak bloot. Thuis was dat minder, al ik wel vanaf ik zindelijk ben bloot slaap..

 

Vanaf dat ik een jaar of zeventien wat ben ik Voor mijzelf praktiserend naturist geworden. In tegenstelling tot de meeste pubers vond ik het juist prettig om bloot te zijn en me ook bloot te vertonen in het openbaar. Ik ging vanaf toen ( 1979/80 ) naar standjes en naaktzwemmen in het bijlmer en zuiderbad in Amsterdam. Later rond mijn twintigste (Mijn broer en zijn vrouw waren toen ook naturisten) Kwam daar de sauna en de naturisten camping bij, eerst Joegoslavië en later Frankrijk. Vanaf ik op mijn zelf woon loop ik thuis altijd bloot.
Ik ontvang visite vanaf binnen komst in mijn blootje, zowel
                                          mensen die ik kan als die ik niet kan.                                                       
Omdat ik helemaal bloot aan de deur kom is het ijs snel gebroken. Ook
als je wel open staat voor mijn gedachten en er wel eens over wil praten met mij,
Maar zelf niet uit de kleren wil. Ook dan ben je welkom, als je maar respecteert
dat ik altijd wel bloot zal zijn.

Ik zal altijd respecteren dat er mensen zijn die liever kleren dragen. Als zij maar repeteren dat ik liever naakt ben,Ik wandel bloot en
ik doe aan naakt hardlopen. Verder fiets in mijn blootje ik dwars door
Amsterdam met de: World Naked Bike Ride. Bowling doe ik naakt omdat dat lekker
is en op blote voeten heb je een goed contact met de baan. Ik maak tochten in
mijn kajak Boven de 15 graden altijd geheel naakt. Ik ga naar een kroeg waar ik
naakt tussen de geklede aan de bar mag zitten. Zwemmen doe je uiteraard niet
met kleren aan. ( Welk nut dient een zwembroek?) belachelijk! Zwemmen doe ik naakt.
In mijn huis ben ik naakt.

Sporten kan altijd naakt.


Nog een klein detail.
Ik draag nooit ondergoed, dit is gezonder en het zit veel lekkerder. Als de
dokter zegt je mag je onderbroek aan houden. Heeft ze pech gehad op het moment
dat ze dat zegt sta ik al in mijn blote kont. Ook op de sportschool sta ik als
ik mij uitkleed dus meteen helemaal bloot. Ik ben niet de enigste want ik zie
het wel eens meer.


De laatste jaren ben ik me dan ook NUDIST gaan noemen, Ik vind dat je in beginsel eigenlijk altijd bloot zou moeten zijn als de temperatuur dit toe laat.Het is niet alleen
prettig als  je recreëert maar ook in de stad, de trein,bus of tram, Als je in het theater of naar de film gaat. zelfs uit eten zou ik liefer gewoon bloot willen doen.
Niets lekkerder en makkelijker dan s’morgens gewoon ff in je blootje naar de bakker te lopen (zo als ik dat wel in  Cap d'Agde 4 weken kon doen. Dit is een vakantie stad met alles er op en er aan waar je gewoon bloot kan leven.) Daar sta je bij de bakker in het overdekte winkelcentum in je blootje in de rij,aansluitend nog wat vleeswaren halen bij de slager en een pak melk bij de spar supermarkt gewoon op je slippers al ik die zelfs vaak niet droeg. het enige wat mee moest was een tas.

 Zodra je in een korte broek kan lopen kan deze ook uit. ( de hele korte broek zou dus kunnen verdwijnen wat mij betreft.)

Verder: Ik ben 1962 bloot geboren 1.94 lang en ongeveer 92 kilo. Ik ben groenteman. Rijd Motor, Loop hard, wandel en doe aan fitness. Ik ben een voorstander van vrije seks. Ik kan het hebben met iedereen ongeacht geslacht, ras of leeftijd, ( neem daarbij de bonobo aap als voorbeeld) Gewoon om dat het lekker is. Mijn voorkeur wat de liefde betreft gaat uit naar Mannen die jonger zijn dan ik zelf

Ik vind dat we net zo als ik hier in een zeer uitzondelijk geval in Brussel.Niet alleen in de natuur maar ook in de stad bloot zouden moeten mogen zijn.