Het doel van mijn website is eenvoudig:  

Promotie van het naakt zijn.

Vrienden en bekenden, maar ook andere geïnteresseerden kennis laten nemen van het nudisme en in het bijzonder mijn manier van beleven van het nudisme. Ik ben van mening dat we in de basis gewoon overal naakt moeten zijn en dat we kleding kunnen gebruiken om praktische redenen (bescherming tegen koude en verwonding.) Er is geen ander dier dan de mens dat zich schaamt voor zijn bloot zijn. Dat moeten wij dus ook niet doen. Bloot is lekker en we zijn best mooi als we bloot zijn. Natuurlijk is iedereen vrij om iets anders te vinden, maar het is niet schadelijk voor je om een ander bloot te zien. Dus laat iedereen die liever bloot is dat ook kunnen zijn.

In principe kan en mag iedereen kennis nemen van mijn site. Maar ik zal hem zelf alleen aanbevelen bij bekenden en op aan nudisme gerelateerde sites.

Er is alleen fotomateriaal te zien waar ik zelf op sta, altijd naakt, of ik zelf met anderen die daar uitdrukkelijk geen bezwaar tegen hebben.

 

Ik heb er in het geheel geen bezwaar tegen als u mijn foto’s download en ze gebruikt of elders op internet herplaatst. Mits er geen commercieel belang mee gemoeid is.

 

 

 

Enquête

Wat vind je van de site? What do you think of the site?

Mooi,beautiful. (317)
68%

Niet zo mooi,Not so nice. (47)
10%

Niet mijn ding,Not my thing (59)
13%

geen mening,no reviews (44)
9%

Totaal stemmen: 467