Het doel van mijn website is eenvoudig:  

Promotie van het naakt zijn.

Vrienden en bekenden, maar ook andere geïnteresseerden kennis laten nemen van het nudisme en in het bijzonder mijn manier van beleven van het nudisme. Ik ben van mening dat we in de basis gewoon overal naakt moeten zijn en dat we kleding kunnen gebruiken om praktische redenen (bescherming tegen koude en verwonding.) Er is geen ander dier dan de mens dat zich schaamt voor zijn bloot zijn. Dat moeten wij dus ook niet doen. Bloot is lekker en best mooi. Mooier dan dat je alles verhult met lappen stof.Natuurlijk is iedereen vrij om iets anders te vinden, maar het is niet schadelijk voor je om een ander bloot te zien. Dus laat iedereen die liever bloot is dat ook kunnen zijn.

In principe kan en mag iedereen kennis nemen van mijn site. Maar ik zal hem zelf alleen aanbevelen bij bekenden en op aan nudisme gerelateerde sites. Ook kinderen zijn welkom omdat ik vind dat er niets schadelijks wordt getoont.

 

Er is alleen fotomateriaal te zien waar ik zelf op sta, altijd naakt, of ik zelf met anderen die daar uitdrukkelijk geen bezwaar tegen hebben.

 

Ik heb er in het geheel geen bezwaar tegen als u mijn foto’s download en ze gebruikt of elders op internet herplaatst. Mits er geen commercieel belang mee gemoeid is.

Ik plaats in principe geen erotiek. Maar wel naakt geposeerd. Voor de een kan dat erotisch werken voor de ander is het gewoon een leuk plaatje. Voor mij is het dat ik het leuk vind om de foto te maken en het ook prettig vind als het wordt gezien..

 

 

Enquête

Wat vind je van de site? What do you think of the site?

Mooi,beautiful. (417)
63%

Niet zo mooi,Not so nice. (82)
12%

Niet mijn ding,Not my thing (87)
13%

geen mening,no reviews (72)
11%

Totaal stemmen: 658